Blogger Widgets

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Supradoza de...

...Bere Gratis

Pe mine nu m-a intrebat nimeni de ce imi place Bere Gratis si totusi am raspunsuri pe buze.Ele sunt orientate spre rasarit,paralele cu plopii de pe strazile lor albastre,locuind in trupuri subtiri de orizonturi osoase,dand aripi buzelor mele,in proza nascandu-le!

Melodiile lor sunt carma si panzele sufletului meu marinar.Si daca,prin absurd,muzica lor ar inceta sa mai existe,daca brusc ar deveni basorelieful unei explozii,eu as putea fi doar purtat de vant sau tinuta in loc in mijlocul marii.
Eu ii ascult in interiorul meu.Mie imi canta tot timpul ceva in miezul meu.Muzica lor umbla prin mine precum niste pasari dresate,facand sa cada ploi din mine,de parca cerul intreg si vietile toate se tocesc in mine.Si-n mine ploua cu muzica si-n lume ploua cu mine,izoland artistii-n tumult alb de traire.
Ei au versuri de portelan si ritmuri sculptate de timpuri in miscari sticloase de lebede fumurii.Si tot amalgamul lor de muzica si sentimente imuabile este absorbit de irisi,trupuri si suflete-ntregi,sarutandu-mi si mie arcada,sternul,decojind scheletul clipei,stergand eternul.
Si-apoi daca ar exista un loc in care miezul meu de om muritor in timp ar putea sa se imbete,sa-si uite trairea disperata,atunci cu siguranta acela ar fi o virgula-ntre randurile lor.

Pe mine nu ma-ntrebat nimeni de ce-mi place Bere Gratis si de aceea buzele-mi sunt vinetii si nasc goluri si taceri tulburatoare....

4 comentarii:

  1. Fara muzica..huh,nu stiu,nu-mi imaginez,probabil ar fi monoton si anost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sunt si eu cu cei de la vama(mai ales cu solistul:"> ) dar pur si.simplu ador melodiile lor si ma regasesc de fiecare data in ele ...iar cei de la bere gratis sunt minunati.:x frumos ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care îmi crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere

Prin cuvinte,mintea prinde aripi..